Träning/tillridning/försäljning

Vi erbjuder dig som hästägare eller ryttare tjänster så som hoppträningar i grupp eller ensam, tillridning samt försäljning.

Då vår kunskap är stor från alla år med hästar och tävlingar på svenska liksom stora internationella banor vill vi gärna dela med oss av den, detta genom privata träningar och tillridningar.
Under årens gång har många hästar passerat och blivit sålda till olika hörn av sverige och världen vilket resulterat i flertalet bra kontakter för försäljning.

Som rubriken lyder finns även plats för tillridning, vi tar emot de flesta typer av hästar och genom en öppen och rak diskussion mellan dig som kund och oss som ryttare planeras träning och tävling individuellt för varje häst beroende på vad du som kund önskar att din häst skall uppnå.

Sandra håller träningar på gården en dag i veckan så hör av dig till henne för mer info och bokning, nummer finns under fliken kontakt.
Är ni intresserade av ny tränare till er klubb eller ett större gäng så är det bara att höra av er för vidare diskussion och upplägg.

Meriter:
Sandra har under sin karriär hunnit uppnå flertalet placeringar i svår hoppning och deltagit vid flertalet mästerskap.
Hon har även utbildat sig till Svensk Ridlärare Level 2. Under 2015 har hon även utbildat sig till banbyggare och C-tränare. Sandra jobbar dagligen som lärare på ridskola.

Jessica, också hon har flertalet placeringar upp till svår hoppning samt deltagit vid flertalet mästerskap. När det gäller utbildning är hon legetimerad hovslagare.